21 Haziran 2014 Cumartesi

Dünya Savaşları Milliyetçilik ve İsrail

Selam ahali. Konumuz dünya savaşları, milliyetçilik ve İsrail üçgeni. Bu üçünü nasıl bağlayacak lan diye düşünenler okumaya devam edebilir.

Şimdi gençler durum şöyle ki 1. Dünya Savaşı'nın sebeplerini say desek Sırp milliyetçisi bir elemanın Ferdinand'ı öldürmesi diyecek bir ''dangalak'' yoktur herhalde. Ki artık okullarda bile bunu ''göstermelik sebep'' olarak tanımlıyorlar. Peki gerçek sebep nedir? Sömürgecilik, eee şey pazar arayışları falan derseniz de vururum sizi. Bunun tek bir sebebi var gümbür gümbür ayan beyan ortada; İsrail!

Nasıl lan, İsrail 1948'de kurulmamış mıydı? Evet 1948'de kuruldu ancak tarihte olaylar ve olgular vardır ve bunlar da şak diye bir anda olmaz.

Vahdettin Engin’in yazdığı Pazarlık güzel kitap lan okudunuz mu? Okuyun.

Reklamların ardından devam ediyoruz. Nerede kalmıştık? Haa İsrail evet öhöm...

T.Herzl diyeceğim şimdi, kendisi Siyonizmin ağır toplarındandır hatta siyasal Siyonizmin kurucusudur da denebilir. Herzl tüm bu 1. Dünya Savaşı teranelerinden önce Padişah II.Abdulhamid ile pazarlığa geliyor. Tasarısına göre ''vaadedilmiş topralar(??!)''ı alacak orada bir Yahudi devleti kurulacak karşılığında da Osmanlı'nın İngiltere'ye olan tüm borçları silinecek. II. Abdulhamid ne yapıyor dersiniz? Senin benim vereceğimiz şekilde bir cevap veriyor. Koca bir ''hassiktir'' çekiyor. Sonuç olarak masa başında bu toprakları alamıyorlar.

Şimdi dikkatli olan arkadaşlarımız Yahudiler nasıl İngilizlerden alınan borçları silebiliyor lan diye sorar, kafamda deli sorular. O hikaye de şöyledir ki. Nathan Rothschild'den bahsetmem gerekecek, kendisi tarihin en büyük dolandırıcısı ve bankeridir. Bu iki sıfat da yan yana ne güzel durdu. N.Rothschild İngiltere - Fransa arasında Belçika'nın tepelerinde geçen meşhur Waterloo savaşında, iki tarafı da finanse edip İngiltere'yi dolandırarak İngiltere Merkez Bankasına çökmüştür.

Peki bunu nasıl yapmıştır?

O dönemlerde Yahudilere tanınan bazı ayrıcalıklardan yararlanarak savaşa gözlemci olarak katılır ve savaşın İngiltere lehine gittiği sırada(ki aynı zamanda savaş da bitmek üzeredir.) apar topar İngiltere'ye dönerek İngiltere'nin savaşı kaybettiği haberini yayar, piyasada büyük panik yaşanır. Hisse senetleri çöp olmuştur tabir yerindeyse ve tüm bu hisse senetlerini de ucuz fiyattan toplayan kişi;


NATHAN ROTHSCHILD(ya ne olacağıdı?)


Bununla beraber İngiliz piyasasının mutlak hakimi Rothschild'ler olur merkez bankasına(Bank of England) çökerler ve daha sonrasında Avam Kamarasına kadar uzanan bir yol vardır önlerinde...


Sonuç olarak dış borçlarımızın Yahudilerle ilişkisi buraya dayanır zaten spekülasyon ve manipülasyonlar diaspora Yahudilerinin asırlık yordamlarıdır.


Bu satır arası bilginin ardından tekrar İsrail'e dönüyoruz. Kurulacak o illet merak etmeyin.

Nasıl mı? Baktılar ki masa başında olmuyor savaşla alacaklar. Hangi savaşla? Hangi savaşla olacak evladım yapma etme Allah aşkına tabi ki 1.Dünya savaşıyla...

1. Dünya savaşının taslağını oluşturalım şimdi. Savaş çıkarabilmek için bir sebep lazım bir de savaşacak taraflar tabi.


Taraflar belli imparatorluklar(Osmanlı-Avusturya Macaristan - Prusya(Almanya) ve ulus devleti savunan sevgi pıtırcıkları(İngiltere - Fransa falan felan işte) Zaten ‘’tek dünya devleti’’ne giden yolda en büyük engel imparatorluklardı. Onları da aradan çıkarmış olacaklar. Ne güzel iş değil mi?


Sebep; İngiltere neden savaşa girsin ki? Zoru ne yani?

Rothschild sağolsun ekonomisi yamulmuş bir süper güç var ortada eğer savaşı kazanırsa zenginliklerine konabileceği topraklar var.

İngiltere bu kadar zenginlik elde edecekken Fransa durur mu?

Balkan azınlıkları neden Osmanlı'ya isyan etsin? Ne güzel yaşıyorlar hatta Anadolu halkından daha iyi yaşıyorlar. Burada ise derin bir algı operasyonu toplum mühendisliği yatıyor ahali. Her köşesi Mason locası olan güzelim Balkanlarda halka ciddi anlamda algı yönetimi uygulanıyor. Milliyetçilik ile gaza getiriliyorlar alttan alttan. Bu da bir süreç zaten.

Haydi savaş başlasın. Sonuçları biliyoruz zaten. Vaadedilmiş topraklar(??!)'ı aldılar mı?

Sapına kadar.

Şimdi bir sorun daha var. Yahudiler Avrupa'nın verimli topraklarını Alplerin çayırlarındaki huzurlu yaşamlarını bırakıp da neden çöle yerleşsin? Yerleşmiyorlar tabi ki. Şimdi ne yapmak gerekiyor?

Yahudilerin huzurunu bozalım.

Ta ta ta ta İkinci Dünya Savaşı;

Yahudileri korkutalım gerekirse katledelim. Hani bunlar Yahudi’ydi neden katlediyor kendi halkını?
Küresel Sermaye dediğim oluşumun vatanı milleti yoktur sadece amacı vardır. Siyonizm asırlık bir felsefedir. Bu uğurda kimsenin gözünün yaşına bakmayacak bir kararlılıktan bahsediyoruz. Haa bir de ayrıca Almanya’da katledilenlerin büyük kısmınını Yahudiler değil Polonyalılar ve Çingeneler oluşturur. Katledilen Yahudi azınlık ise şu an dünyanın anasını belleyenler değil mazlum masum ve gariban insanlardır. Dünya üzerinde yapılmış tüm savaşlarda olduğu gibi aptallar savaşmış masumlar ölmüş ve bankerler parayı götürmüştür. Özellikle 1600’lü yılların sonundan sonraki tüm savaşlar orospu çocukluğudur.


Neyse


Bunu yapacak kişi ;
Adolf Hitler






Görünürde Yahudi düşmanı nihai hedef olan siyonizme hizmet eden bir maşadan ibaret aslında. Hitler sempatizanı embesillere öğrendiklerini hazmetmeleri için bir dakika veriyorum.

Süreniz doldu devam ediyoruz.

Yahudiler kitleler halinde malum topraklara göç eder. İsrail kurulur. Orada yaşayan Araplar ne olacak? Araplar mı? Ne Arap'ı? Arap derken? Öyle bir şey de mi var?





Gerçi siz de haklısınız Arap falan kalmadı.

5 milyonluk Yahudiler Dünya'nın anasını ağlatıyor. Nasıl yapıyorlar? Hristiyanlar neden bunu destekliyor? Ona da geleceğiz. Evanjelizm ve Siyonizm ittifakı ilgili olacak bir sonraki yazım. 

Selametle...