19 Temmuz 2014 Cumartesi

Köprüyü Geçene Kadar Ayıya Dayı Diyen Evanjelikler

Selam ahali.

N'aber?

Eyvallah ben de iyiyim.

İyi...

Basit değil mi? Prosedür gereği mi yoksa? Standart olan durumumuz iyi mi?

Bi' ''nasılsın'' dedik alt tarafı ne felsefe yaptın be kardeşim. Siz de haklısınız canlarım ama ben de haklıyım o ne olacak?

En son bir insana ne zaman gerçekten iyi olup olmadığını öğrenmek için nasılsın diye sordunuz? Bunu gerçekten sormuyorum düşünmeyi bırakabilirsiniz. Hayatımızın içindeki basit prosedür gereği olan yapmacık ilişkiler selamlar kelamlar...

Bunları neden anlattım? En iyisi bu uzun girizgahın ardından konuya dalalım;

İşte Evanjelizm ile Siyonizm arasındaki ''dostluk'' da bu tarz prosedür gereği yapmacık bir hadisedir.

Çıkar ilişkisi aga dünyanın çivisi çıkmış Muhittin ah ah eskiden böyle miydi??

Kahve muhabbeti yapmayın lan asırlık planlar bunlar eskiden de böyleydi. Ayakta uyutuyorlar seni.


Burada Hristiyanlar(Evanjelikleri kast ederek) neden Yahudileri(Siyonistleri kast ederek) destekler? diye sormuştum.

Cevabı sapkın bir inanca dayanır. Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz.

Siyonistlerin ne kadar sapık olduğunu Talmud öğütlerini ve tahrif edilmiş Tevrat'ı okuyarak öğrenebilirsiniz. Az çok da biliyorsunuzdur zaten. Peki Evanjelikler?

Onlar da Siyonistlerden aşağı kalmıyorlar aslında. Şöyle ki;

Kudüs merkezli Yahudi bir kralın yönettiği Yahudi tek dünya devleti emeli olan siyonizmi destekliyorlar çünkü bu kötü bir şey.

Haydaaaaaa kötüyse niye destekliyorlar lan?

Dünyadaki kötülük kat sayısını arttırmak istiyorlar. Şayet dünyadaki kötülük kat sayısı artarsa(Kaosmetre var sanki ellerinde) inanç sistemlerinde bahsedilen Yahudilerle yapacakları savaşın(Armageddon) gerçekleşmesi için gerekli olan enerji sağlanacak savaş olacak kazanacaklar ve İsa Mesih gelip dünyayı yönetmeye başlayacak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar. Gerçi o köprünün varacağı yol da yol değil ya neyse.

Bunların ne kadar saçma ne ilmi ne ruhani hiçbir mantığa oturtulamayacak uyduruk fikirler olduğu 1200 km öteden belli değil mi?

Bakın Evanjelikler de tıpkı Siyonistler gibi uyduruk ''enerji'' mevzularına fazlasıyla inanır. Zira ikisi de aynı kapıya çıkar;


Luciferian öğretiye,


Satanizme…


Mesela işte bu yüzden o beş para etmez kişisel gelişim kitaplarında gereksiz bir pozitiflik hakimdir, tatlı tatlı anlatırlar ve tam da bu yüzden her cümlede enerji kelimesini kullanırlar. Meditasyon, yoga ve bunun gibi bilimum popüler kültür öğretisi aslında sapkın birer ritüeldir.

O yüzden akıllı olacaksın arkadaşım. Senin elinde hakkı anlatan bir kitap(Kur'an) var. Ona uyacaksın. İslam gericilik değildir bırakın bu ayakları. Lütfen biraz kır şu önyargılarını da bir düşün sığır olma, çıkar o at gözlüklerini kafandan. Çağ dışı bulduğun o dinine bak biraz sen mi çağ dışısın yoksa sana bu yaftayı vuranlar mı? Enerji ne olum siktirin gidin lan. Bu değerlendirmelere hatta ne değerlendirmesi ya ''dayatmalarına'' uymayın, bağımsız parametreleriniz olsun. 

Okuyacaksın araştıracaksın anlatacaksın ve sonunda baş kaldıracaksın. Kafayı kaldırıp n'oluyo lan?? demek gerek. İbrahim Üzülmez gibi kafayı öne eğip topu sürmeyin. Bir bakın nere gidiyoruz diye ama bunu saha bitmeden yapmak gerek, geç kalmamak gerek.

Uyanmak gerek, okumak gerek, araştırmak gerek…

Hadi Selametle.